2005 Ekev iftar Yemeği



  • Ocak 2005

     

    EKEV’den iftar yemeği

     

    ERSİAD ve EKEV olarak birlikte düzenlediğimiz iftar yemeğine
    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve işadamlarımız katıldı 
    .

    Derneğimizin EKEV ile birlikte İstinye Polis Moral Eğitim Merkezi’nde düzenlediği
    iftar yemeğine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ve işadamlarımız ve davetliler katıldı

    Kurumlar arası kopukluk giderildi.

    ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin, EKEV’ le birlikte düzenlediğimiz bu iftar yemeğinin amacı, birlik ve bareberlik içerisinde hareket etmek ve Erzincan’a hizmet eden sivil toplum örgütleri ve kurumlar arasındaki kopukluğu ortadan kaldırmak için atılmış bir adımdır” dedi.

    Hedefimize ulaştık

    EKEV Başkanı Sadık Ağca, “vakfın bu yıl hedeflediği burs sayısına kavuştuğunu ve imkanlar doğrultusunda tüm müracat eden öğrencilere burs vermeyi düşündüklerini” söyledi. Başkan Ağca, “500 öğrenciye burs verme imkanına kavuştuk. Hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla vakfımızın hedeflerimiz daha da büyüyecektir” dedi. 

    Birliktelik mutluluk verici

    UlaŞtIrma Bakanı Binali Yıldırım, “ERSİAD ve EKEV arasında geçmişte yaşanan irtibat kopukluğunun ortadan kaldırılmasından çok mutlu olduğunu ifade etti. Bakan Yıldırım, EKEV bir hizmet kurumudur ve şu anda Türkiye’de öğrencilere burs veren ikinci büyük vakıfdır. Eğitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır.

    Geri dönüşü biraz geç olabilir ama döndüğünde ise en çok kazandırandır” dedi. Bakan Yıldırım, Erzincan için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek işadamlarına Erzincan’a yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >