EKEV Basin, Kültür ve Tanitim Komisyonu Kuruldu



  • EKEV Basın, Kültür ve Tanıtım Komisyonu Kuruldu

    Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) oluşturduğu Basın, Kültür ve Tanıtım Komisyonu Üyeleri, düzenlenen tanışma yemeğinde EKEV Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi ve fikir alışverişinde bulundu.

    Fatih’te bulunan Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen tanışma yemeğine; EKEV Başkanı Sadık Ağca, Başkan Yardımcısı Yılmaz Çetin ve Faruk Sezgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Turan Akkaya, Kerim Özcanlı, İlhami Taşpınar, Kadir Akyalçın ve Komisyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Payalan, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, Genç EKEV Başkanı Üsame Kaya ile Komisyon Üyeleri katıldı.

    Toplantının açılış konuşmasını yapan Komisyondan Sorumlu EKEV Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Payalan, EKEV'in faaliyetlerinin kamuoyu tarafından yetirince bilinmediğini belirterek, "EKEV, özellikle gençlerimiz için bir çok faaliyet yapmakta ama bu faaliyetler kamuoyunda yetirince bilinmemekte. Yönetim Kurulu olarak EKEV'in tanıtımının yapılamadığı inancıyla Basın Kültür ve Tanıtım Komisyonunu kurduk. Yönetim Kurulumuz ve özverili basın mensubu arkadaşlarımızdan oluşan komisyonumuzun el ele vermesiyle gönül birliğiyle EKEV'in faaliyetlerini arttıracağına ve tanıtımının yapılacağına inanıyorum" dedi.

    EKEV Başkanı Sadık Ağca da konuşmasında, 21 yıl önce kurulan EKEV'in her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, "Bakanımız Sayın Ali Coşkun Başkanlığında 21 yıl önce kurduğumuz Vakfımız her geçen gün büyüyerek bugünlere geldi. 21 yıl önce 60 öğrenciye burs veren EKEV, başta Bakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, işadamlarımızın katkılarıyla bugün 3,500 öğrenciye burs vererek, İl Vakıfları arasında en çok burs veren Vakıf haline geldi. EKEV, eğitim gören öğrencilerimize burs vermenin yanı sıra, gençlerimizin oluşturduğu 'Genç EKEV' ile de gençlerimizin birlik ve beraberliğini sağlamakta, Erzincan gezileriyle memleketini hiç görmeyen gençlerimizin memleketlerini görmelerini sağlamakta" dedi.

    EKEV'in kendi ayakları üzerinde durması için çalışmalar yaptıklarını da belirten Başkan Sadık Ağca, "EKEV çok ciddi çalışmalar yapıyor ama maalesef hemşehrilerimiz tarafından hak ettiği kadar tanınmıyor. Yerel basınımız her zaman yanımızda üzerlerine düşen görevleri yapıyorlar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu Üyesi kardeşim İhsan Payalan başkanlığında kurulan bu komisyonun EKEV'in daha fazla tanınmasına büyük katkı sunacağına yürekten inanıyorum" dedi.

    Komisyon Üyeleriyle fikir alışverişinde bulunuldu ve toplu halde çekilen hatıra fotoğrafının ardından toplantı son buldu.

    EKEV Basın, Kültür ve Tanıtım Komisyonu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor; Sedat Sevim, Şener Kara, Hasan Fikri Bilgiç, Adnan Öksüz, Veli Sarıboğa, Muzaffer Ayhan Kara, Osman Köse, Ercan Babacan, Mehmet Gülnahar, Recep Babacan, Emine Güngör ve Selim Payalan.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >