VAKFIMIZ SEZON AÇILIŞ STARTINI STK'LAR İLE VERDİ



  •  

    Vakfımızın Organize Ettiği,gurbette faaliyet gösteren Erzincan İl, İlçe ve Belde Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarının katıldığı kahvaltı programıyla, yeni dönem sosyal etkinliklerinin startını verdi.


    Fatih'te bulunan Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği İstişare Toplantısında, birlik beraberlik mesajları verildi.


    Sunumunu Mütevelli Heyeti Üyesimiz İhsan Payalan'ın yaptığı programa, İstanbul, Bursa ve İzmit de faaliyet gösteren Erzincan İl, İlçe ve Belde sivil toplum kuruluşlarının hemen tamamı katıldı.


    Toplantının açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanımız Sadık Ağca, tüm etkinliklerini sivil toplum kuruluşları ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek "Gurbette yaşayan Erzincanlılara hizmet amacıyla kurulan sivil toplum kuruluşlarımız üstlendikleri misyonu en güzel şekilde yerine getirmektedir. Biz de EKEV olarak tüm bu STK'larımızla aralıklarla bir araya gelerek, hem dayanışmamızı sağlıyor, memleketimiz için istişarelerde bulunuyor ve etkinliklerimizi birlikte gerçekleştiriyoruz. Bugünde STK'larımızla yeni sezon açılış startını veriyoruz" dedi.

    EKEV'in çalışmaları hakkında bilgilerde veren Başkan Sadık Ağca, "1993 yılında kurulan EKEV, Türkiye'de en çok burs veren vakıf unvanına sahip. Kamu yararına çalışan vakıf statüsüne kavuşan EKEV, artık geleceğe daha da umutla bakmaktadır" dedi.


    ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin de, ERSİAD ve EKEV’in iki kardeş kuruluş olduğuna vurgu yaparak, "ERSİAD olarak bundan sonraki süreçteki etkinlikleri önceki dönemlerde olduğu gibi yine birlikte yapmayı arzu ediyoruz. İşadamları olarak her zaman EKEV'in yanında olduk ve her zamanda olmaya devam edeceğiz" dedi.


    Erzincan İl, İlçe ve Beldelerin Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları da yaptıkları konuşmalarda, EKEV'in her etkinliğine katkı sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, birlik beraberlik mesajları verdiler.




    Toplantıya; ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin, Antalya Erzincanlılar Dernek Başkanı Tahsin Yıldız, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, Cevdet Kolak Vakfı Başkanı Hamit Erim, Erzincan Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mutlu Kayan, 24 Erzincanlılar Dernek Başkanı Bayram Kola, KEFTUD Başkanı Murat Akoğlu, İliç Dernekler Federasyonu Başkanı Cahit Tatar, Tercan Dernek Başkanı Selahattin Beket, Otlukbeli Dernek Başkanı Sadrettin Kıran, Maltepe Erzincanlılar Dernek Başkanı Günay Taşkın, Kemahlılar Dernek Başkan Yardımcısı Saim Ovayurt, Refahiye Derneği Başkan Yardımcısı Arif Kabakçı, KEMAV Genel Sekreteri Aytül Erdaloğlu, TERDEF Başkan Yardımcısı Nail Genç, Mercan Dernek Başkanı Fuat Gül, Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Sedat Kinsiz, Çadırkaya Dernek Başkanı Zennur Karslı, Kargın Dernek Başkanı Mehmet Gülnahar, Gebze Erzincanlılar Derneği Başkan Yardımcısı Fahri Bezal ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı.

    Tüm Haberler için Tıklayınız >